Turn Off the lights

Kata kunci:  Lancap, kena raba, cium Watak Utama: Wan, Zain dan Aku sendiri 

Selain dari sepupuku, aku juga pernah dilancap oleh mamat lain. Ini juga terjadi masa waktu aku tengah tidur . Kisah ni berlaku masa aku pulang ke kampong nenekku masa waktu raya. Biasalah aku ni dilahirkan dari keluarga yang besar. So masa raya memang ramai sepupu ku balik ke kampong. Sepupuku Wan ni tinggal di KL, Bawak balik seorang kawan dia namanya Zain. Zain ni budak Rawang. Aku tak sangka yang Zain ni seorang g**. Dia ajak aku tidur sebelahnya. So aku tak sangkalah yang ada sotong di sebalik mee.

Malamnya masa aku tidur aku terasa konek ku telah diraba seperti yang aku buat pada sepupuku yang lain. Aku biar ajelah ,,, malas nak bagi reaksi. Tapi batangku tetap maintain .. Dia lancapkan batangku sampailah air ku terkeluar. So aku buat tak tahu ajelah sampai keesokkan paginya Zain ni tanya aku best tak semalam. Aku rasa agak janggal sebab aku tak pernah ceritakan pada sapa2 yang aku ni g**. So aku maintain ajelah katakan memang best.

Zain ni pulak siap puji2 aku kata aku ni cute. Dia kata dia dah jatuh cinta ngan aku masa mula 2 tengok aku. Aku biasa aje lah .. gugup pun ada ah ini kes pertama berlaku kat diri aku. Aku kata aku tak bersedia lagi untuk memulakan hubungan ni. Dia kata yang dia suka kat aku dan nak jadikan aku sebagai boyfren. Aku tak bagitahu pun aku setuju Cuma aku diam je sampaikan dia kata dia nak cium mulut aku. Aku kata tak nak sebab aku memang tak de experience benda2 cam gitu.

sebelum ni aktiviti aku yang biasa je main batang, usap2 sampai air mani aku terkeluar. Taklah pulak aku pernah cium orang. Lepas beberapa hari Zain kat kampong aku, tibalah masa dia kena balik. Dia kata dia amat sayangkan aku. So dia kata dia akan datang lagi nak jumpa dengan aku. Aku kata tengoklah sebab aku tak berapa suka dengan Zain. Dia ni muka biasa aje, tipikal Malay, dan badan pun biasa aje.. tak de pun aku terpikat kat dia nih.

So lepas dia balik, selalu lah dia tulis surat kat aku yang dia rindukn aku, sayang kat aku, aku tak pernah balas
surat dia sebab aku tak nak bagi harapan kat dia.. SAmpai berbelas keping jugaklah
surat dia hantar kat aku, aku tak pernah reply, until satu hari tu dia kata dia nak datang jumpa aku. Bila masa hari yang dinyatakan aku tak jumpa pun dengan dia sebab aku kata aku ada hal lain. So hubungan aku dengan Zain sampai kat situ ajelah.. After that dia tak pernah hantar
surat kat aku. Aku rasa lega juga lah dia tak mengharapkan kat aku lagi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: