All By Myself

Kata kunci:  Study Group, Play boyWatak Utama: Fiz & Aku sendiri 

Kisah aku dilancap oleh Zain, dah tamat dah. Selain dari Zain, aku juga pernah di lancap oleh budak sekelas ku. Kisah ni berlaku masa aku tengah dah dekat SPM. Kitorang ada buat study group dan tidur kat rumah Fiz. Fiz ni orang kaya, dia ni kiranya budak terer jugaklah tapi kuat main. Bukan main batang, main pompuan je. So bapak dia ajak lah kawan2 Fiz ni study kat rumah dia, so kitaorang pun setujulah adalah dalam 4-5 orang termasuk aku tidur kat rumah Fiz. So malam2 kitaorang pun struggle la … last minute biasa lah… Kisah ni berlaku sebijik sama yang si ZAin buat. Aku tengah tidur kat bilik Fiz. Fiz ni aku tak sangka lah plak boleh suka kat aku. Masa aku tengah tidur, Fiz datang kat aku dan main batangku sampai batang aku tegang dan terus air mani ku memancut. Aku buat tak tahu ajelah malas aku nak buat sedar sebab aku tau Fiz ingat aku tengah tidur. The next dia, kitaorang buat 2 tak tau ajelah… aku pun buat selamba je … malas aku nak tanya sebab Fiz ni pun bukannya taste aku. Walaupun aku tau Fiz ni seorang kaki playboy.. rupa2nya mamat ni bis** pulak..So kisah aku dengan aku tamat kat situ sampailah sekarang aku dan Fiz tak pernah contact pun..

5 Comments

  1. Brother_luv said,

    November 27, 2006 at 4:26 am

    Sbb Fiz tak ensem la tak layan… tp abg ni ensem orgnya…. sure adik suka… Abg nak rasa adik lancapkan konek abg yg sentiasa mengembang ni laaa…..

  2. kamal said,

    July 29, 2008 at 4:30 am

    e-mail lah kat abang.. abang ada benda nak story dgn kau la..

    • fikri kiki said,

      March 3, 2011 at 1:54 am

      ble kew lncapkn

  3. marsoolimo said,

    February 13, 2012 at 2:26 am

    biasalah zaman remaja….dah dewasa abaikan dan buang jauh-jauh tabiat buruk dan haram ini. bertaubat nasuha!sekarang aku beristeri empat pula…normal n best!!!!!!

  4. April 8, 2016 at 2:23 pm

    I am a frequent visitor to Kasar Devi, my first visit was in December 2008 and since then I have been there more than 10 times. I love the peace that Click https://twitter.com/moooker1


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: